Annapanna

Senaste inläggen

Av Anna - 23 februari 2011 12:07

När jag var på Sri Lanka innan jul så storshoppade jag massor av min nya stora last, rökelse. Det var superbilligt och jag även om jag köpte hur många paket som helst så ångrar jag mig att jag inte köpte mer ;-) Eftersom jag är parfymöverkänslig så är jag ytterst petig med dofter, men alla de jag köpta funkar fint.


Myspys faktorn är hög när man tänder rökelse tycker jag! Och myspys behöver jag massor av just nu.

Citron och Apelsin är favoritet just nu!

Av Anna - 23 februari 2011 10:47

Av Anna - 22 februari 2011 19:24

Det är inte det lättaste att försöka producera ett blogginlägg när man mest tillbringar sin tid i soffan respektive sängen. I morse när jag vaknade kände jag mig faktiskt ganska pigg och fräsch, men som vanligt kom febern smygande och nu ligger jag nedbäddad under en filt i soffan och fryser häcken av mig.


Orkade sitta med mamma och hennes nya gympaprogram några timmar under eftermiddagen, men det är också det mest ansträngande jag gjort idag.


Skall kika på "I rymden finns inga känslor" som Matilda och Victor har hyrt.!


Jag är lika tråkig och tjatig som min feber.

Totalt meninglöst. 

Frusen

Det blir inte roligare än så idag!


  

Av Anna - 21 februari 2011 21:40

Skall alldeles strax krypa ner i min sköna, varma säng. Där ligger redan ett litet 7½ årigt litet element och har gjort förjobbet för mig! Det är inte utan att jag längtar lite efter att få krypa ner bakom hans varma rygg och pussa honom i nacken. Det är verkligen det bästa, att ha en liten varm kille i sängen när man fryser och kroppen värker som mest! Jag kommer sova SÅ gott!


Besöket hos läkaren gick bra. Hon hade väl verkligen ingen aning om vad det kan vara för fel på mig hon heller, men hon kompleterade mina tidagare 40 prover med ytterligare 14 (!) rör. Jag tror ALDRIG jag har varit med om något liknande. Helt absurt. Provsvaren kommer på fredag och då hoppas jag att jag blir lite klokare. Till dess tänker jag ligga kvar i sängen. Det tyckte doktorn med!


Har nog varit liiiiite för enveten. Kroppen har nog tagit liiiiite mer stryk än vad jag har velat erkänna. Men nu skall jag vila mig i form.


Ni skall se att jag snart är på benen igen!


Kram på er!

Av Anna - 21 februari 2011 09:28

Nu drar jag!

Av Anna - 19 februari 2011 22:38

att få krypa ner i en  varm, mjuk, skön säng i ett varmt skönt rum när man fryser som mest!

Av Anna - 19 februari 2011 07:15

Fy så gräsligt tidigt. Att frivilligt gå upp i svinottan en ledig lördagmorgon är ju helpuckat. Tur att vi har en höjdarhelg framför oss!
Av Anna - 18 februari 2011 18:00

En del som undrar.


Det skumma är jag har haft feber, mer eller mindre varje dag sedan mellan jul och nyår. Den är oftast inte superhög, men tillräckligt jobbig ändå. Kroppen värker och jag är supertrött. Var hos doktorn för två veckor sedan. Han skakade mest på huvudet, men ordinerade ett 40-tal (!) prover samt en lungröntgen. Hade telefontid med honom idag för återkoppling. Proverna visade väl egentligen ingen alarmerande förrutom att jag är ganska intorkad. Inte alltför konstigt efter 8 veckor med högre kroppstempratur än normalt. Lungröntgen visade att har ett infiltrat i höger lunga. Vad det står för vet vare sig läkare eller jag just nu. Vad vi däremot vet är att febern inte ger med sig.


Så vad göra nu? Läkaren erkände att han inte kommer längre själv, men han är mycket angelägen om att jag skall utredas vidare, vilket jag naturligtvis är tacksam över. Så vad som händer är att han remitterar mig vidare till infektionskliniken i Borås dit jag skall på måndag. Vad som händer där återstår att se! Läkaren tyckte att jag skulle ställa mig in på att jag kanske blir inlagd, vilket jag inte kommer att bli om jag har något att säga till om själv!


SÅ, nog om detta nu!


Väntar in Tilda som sitter på tåget på väg hem. Blir mysigt att hänga med henne och Mange ikväll. Sedan är det tidig sängång för klockan kommer att ringa mitt i natten igen. Mot nya äventyr då!


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Träna glosor med Ovido