Annapanna

Senaste inläggen

Av Anna - 11 februari 2011 17:50

Tänk vilken lycka. HELA långa helgen ledig tillsammans med HELA härliga familjen. Tror inte att vi har tillbringat en HEL ledig helg allihop tillsammans sedan vi var i Kroatien i augusti. Så gissa hur mycket jag har längtat?


Matilda och Victor sitter i bilen på väg hit. Magnus och Maja har trotsat snöyran för att gå och handla. Axel spelar X-box och jag, humh, lovade visst att dammsuga. Så det skall jag defenitivt göra. Eftersom jag har lovat. Så... Eller  jag vet inte...Lovat och lovat...


Annars?


Jag kämpar på med min feber, skall röntga lungorna på onsdag och får alla provsvar på fredag. Tyvärr är inte humöret det bästa och även om jag förtvivlat försöker låta bli så är jag onödigt neggo och gnällig. Vilket kanske tyvärr går ut över mina nära och kära.


Men...


Inte i helgen. Då skall jag vara det mest positiva, glada enegifyllda mamman, dottern och frun man kan önska ;-)


Just det, dammsugaren var det ja...


Ha det fint hörrni!

Av Anna - 9 februari 2011 12:53

Och då blir jag sååååå glaaaaaad!


Då känns som om det faktiskt kommer att vända en vacker dag. Jag fylls med hopp, lust, energi och käääääärlek!


Have a happy day folks!


Over and out!

Av Anna - 7 februari 2011 20:19

Mamma och pappa kom på middag och oj vad mysigt att höra hur de haft det! Tyvärr hade de inga bilder med sig, men det får väl vänta till nästa gång vi ses. Jädrar i havet vad bruna de var. Ungefär som jag själv var för bara 1½ månad sedan. Nu är jag mest genomskinlig ;-)


Bjöd på middag och nu orkar jag visst inte mer...


  

Av Anna - 6 februari 2011 20:49

Söndagkväll fast ändå inte. När man jobbat hela helgen känns det inte som söndag när man dessutom har en hel vecka till med jobb framför sig innan det är dags att vara ledig. Har haft mycket att göra på jobbet, men ändå har det flutit på bra vilket känns skönt. Kvällens yoga var lika härlig som vanligt och när man är trött och lite vissen så fylls energidepåerna på, om än tyvärr lite tillfälligt. Jag är less på att inte känna mig frisk. Tror att det börjar närma sig 6 veckor med periodvis feber och det sliter. Mer än jag vill erkänna. Och det gör mig lite orolig. Om jag skall vara ärlig. Skall det aldrig ge med sig? Skall jag ha det så här?


Nä, nu är jag sådär neggo igen. Precis så där som jag inte vill...


Mamma och pappa kommer hem från Afrika i morgon. Det skall bli kul och spännande att få höra vad de varit med om på deras resa!


Matilda och Victor kommer hem nästa helg. Det skall bli mysigt att krama på dem ordentligt. Jag längtar periodvis så att hjärtat kan brista!


Snön är på god väg att regna bort. Våren närmar sig med stormsteg. Det är något att längta över.


"Någon annan" har både tvättat, vikt tvätt, handlat och lagat mat hela helgen när jag har varit på jobbet! Det är lyx!


Maja och jag försöker stjäla små korta stunder för att gemensamt spana på ett avsnitt eller två av vår favvo serie, OTH säsong 7, så fort vi har möjlighet! Det är avkoppling!


Hur mycket det kostar att vara med i min klubb? Vilken klubb?

Positiva klubben naturligtvis!


Det är GRATIS! ;-)

Av Anna - 5 februari 2011 21:41

Och tänk vad lustigt, den hade jag precis fått för mig att jag skulle tillbringa med mina bästa klasskamrater från Borås, Agnes och Annika. Vi har försökt få till en date ett helt år utan att lyckas. 3 sjuksyrror med olika scheman=mission imposible!


Men ikväll hade vi laddat för att träffas och vi skulle ses hemma hos Agnes direkt efter jag slutade jobbet. Nu blev hela hennes familj sjuk och hon hade skickat ett sms till oss om att vi tyvärr var tvugna att ställa en träffen. Då visar det sig att det bara var jag och Agnes som trodde det var idag vi skulle träffas. Annika däremot (som dessutom hade föreslagit dagen) hade hela tiden menat den 5:e MARS och dessutom skrivit det datumet i sina mail. Snacka om att vi andra längtade så mycket så att vi tog fel på en hel månad ;-) Och gissa om vi fick oss ett gott skratt allihop.


Och istället blev det Melodifestivalen och  härdsmälta i barnens godispåsar, med efterföljande sockerkoma. Guä! Skall bara försöka att komma ur sockerruset innan sängen väntar. Ingen större idé att gå och lägga sig när hela kroppen går på högvarv...


Ha det!Av Anna - 4 februari 2011 21:29

Veckans enda lediga dag och jag har inte gjort några vettiga knop alls. Var äntligen hos doktorn i morse och han skakade mest på huvudet åt min konstiga feber. Lämnade en hel hög med blodprov, fick order om att slaviskt bokföra febern i två veckor och sedan prata med doktorn igen. Känns väl lite halvjobbigt att behöva fortsätta ha det så här, menmen jag har aldrig förut blivit så noga undersökt iallafall...


Så nu har jag töntigt nog behövt inverstera i en ny febertermometer. Känns lite larvigt när barnen är så stora och knappt är sjuka. En febertermometer för över 600 spänn bara för mig. Tramsigt va ordet...


Annars har jag försökt ta igen mig. Jobbar nu varje dag fram till nästa fredag när jag är ledig nästa gång och med feber i kroppen sliter det en del, så jag tänker ta varje tillfälle att vila. För er som är skeptiska till att jag går till jobbet även när jag har feber så var det precis vad doktorn tyckte att jag skulle forsätta göra. Så länge jag pallar alltså.


Nu skall jag försöka dyka i säng. Klockan ringer vid 05.15 i morgon så nu gäller det att sova!


Ha en fin helg!

Av Anna - 1 februari 2011 21:15

Håller på att deppa ihop alldeles. Febern kom tillbaks igårkväll efter att ha varit borta i över en vecka och det får mig att bara vilja lipa.


Bläk!

Av Anna - 30 januari 2011 20:50

Hemma igen efter en härligt, underbart slapp helg tillsammans med min bästa Maria. Vi har ätit gott, sovit mycket, tagit någon prommis, dansat lite disco, sovit lite till. Men mest av allt har vi legat i soffan och pillat oss själva i naveln. Slappt och härligt. Ute i skogen helt själva. Utan ens ett litet tillstymmelse till måste! SÅ underbart LOVELY!Vi reflekterade just över att vi njöt lika mycket när vi var små och låste in oss min gamla lekstuga och slappade där. Läste Starlet och bara var i fred. Tänk att vi delar precis samma intresse fortfarande.


Det här kommer jag att leva på länge!Nu tror jag minnsan att jag är redo för kommande vecka. Tur är väl det för det är knôkad till bredden!


Ha det fint!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Träna glosor med Ovido