Annapanna

Senaste inläggen

Av Anna - 11 mars 2011 19:22

Okej, dags för lite positivism och pepp efter allt gnäll den senaste tiden.


Dagen på jobbet var bäst hittills (ja denna veckan alltså). Orken höll i sig lite längre än vad den gjort övriga dagar och jag fick faktiskt gjort en hel del vettigt. Dessutom var det mysigt att få umgås med arbetspolarna!


Dessutom har jag fått gjort min nya lungröntgen. Skönt att ha det avklarat!


Om det inte vore nog så hämtade min snälla mamma mig på jobbet och körde mig hem (då orken hade tagit slut).


Och som grädden på moset så ringde min läkare. Bara för att kolla läget med mig. Höra hur jag mådde! Vad ger ni mig för den?


Nu duschen, sedan soffan, sedan sängen. Tidig uppgång i morgon!


Av Anna - 10 mars 2011 22:20

Axel och jag har en alldeles ny mysig aktivitet tillsammans. Vi läser kvällssagan tillsammans. Varannan sida läser vi högt för varandra. Och det går hur bra som helst, jisses vad duktig han är och det är hur mysigt som helst! Vet att jag gjorde något liknande när jag var liten tillsammans med min föräldrar. Men jag var äldre då så vi kunde läsa svårare böcker. Axel och jag har konstaterat att Lasse Maja böckerna är lagom svåra och att ett kapitel är lagom långt.


Vet att jag försökte med samma sak med tjejerna när de var små, men det fungerade inte alls. Förmodligen mer beroende på mitt (då) bristande tålamod än på deras läskunnighet. Det är synd att vi missade hur mysigt det var. Men gissa om jag njuter nu...


  

Av Anna - 9 mars 2011 21:27

Pratade med mamsen min för en stund sedan och berättade för henne hur fullständigt överväldigande det är att ha så många fina, omtänksamma runt omkring mig. Tror aldrig att jag upplevt något liknande. ALLA frågar hur jag mår, alla vill veta hur det går med utredningen. Det är skönt att få prata av sig men samtigt är jag förtvivlat trött på att allt skall kretsa kring mig och min feber. Det känns så oerhört självcentrerat att bara prata om mig. Dessutom är jag så in i norden gnällig!


Men,


Jag mår inte bra, orkar ingenting och det tär enormt på psyket. Det är vår, jag vill träna, jag vill planera framåt. Jag vill LEVA igen!


Just nu lever jag på paus. Varje morgon när jag vaknar intalar jag mig själv att just IDAG, det är dagen då febern ger med sig. Jag måste det för att överhuvudtaget ha en anledning att komma ur sängen. Men varje dag blir jag besviken.


Hur länge skall det hålla på? 10 veckor till? 20? Om det försvinner hur vet jag att det inte kommer tillbaks? Och om det försvinner, vad var felet?


Just nu är det helt enkelt förjädra svårt att hålla näsan ovanför vattenyttan. Går och drar täcket över huvudet och hoppas på en bättre dag i morgon.


Men vad jag egentligen ville ha sagt med detta förvirrade inlägg var mest att jag är tacksam och glad över mina fina vänner, familj och arbetspolare.


Ni är bäst, även om jag just nu är lite dålig på att visa det!


Av Anna - 7 mars 2011 22:13

Alldeles nyss hemkommen efter ett nätt litet 5 timmars pass på jobbet. Gissa hur mysigt det var att komma dit? HUR mysigt som helst. Jag har sagt det många gånger, men jag säger det igen. Tänk att de finaste arbetskompisarnai världen är just mina!! Så mycket omtanke att jag blir alldeles rörd och lipig! Dessutom var det himla kul att få komma dit och göra lite nytta med.


Men gissa om jag är trött nu. Är helt färdig och det var snigelfart på benen när jag gick hem. Ujujuj... Känner mig gammal, trött och gnälligt!


Men i morgon är det på't igen. Hoppas på lite mer energi då!


Nattinatti!

Av Anna - 6 mars 2011 15:56

Ojojoj, vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon. Först 9 mil klassisk skidåkning, följt av 5 mil i fristil och lite grann in i mellan jaktstart i skidskytte. Sweet jesus vilka kämpar! Som jag sagt tidigare, frustrationen över att ligga i soffan och inte kunna träna är ENORM!


Gårkvällen var hur mysig som helst. 5 timmars tjattrande! Gissa hur mycket vi hade att ta igen. Vi har inte träffats alla tre sedan nästan 1½ år sedan! Mys, mys, mys! Fast det slet lite mycket och på slutet kände jag mig bra stukad. Speciellt promenaden hem från stationen i kylan. Inte perfekt uppladdning för dagen kanske ;-)


I morgon skall jag till jobbet för att köra ett halvt kvällspass. Det ser jag fram mot!

Av Anna - 5 mars 2011 14:57

Tänk att en dusch, rakade ben, piffat hår, rena kläder och lite smink kan förvandla en febrig, sliten trebarnsmorsa till en på ytan ganska fräsch en! ;-)Skall bli spännande att se hur mycket jag orkar innan jag kraschar igen. jag kanske är hemma om en timme eller två igen! 


Ha en trevlig lördagkväll! Det skall jag ha!

Av Anna - 5 mars 2011 12:00

Idag skiner solen sådär härligt vårigt och tänk att det räcker för att humöret skall förbättras betydligt. Massor av härlig skidåkning på tv gör det hela än bättre!


Tänkte jag skulle ge f**n i febern i dag och ge mig ut. Jo, det är sant. Har knappt varit utanför dörren den senaste 2 veckorna och nu börjar jag bli löjligt sällskapssjuk. Så i eftermiddag drar jag till Göteborg för att käka middag med Agnes och Annika, mina bästa klasskamrater från högskolan. Gissa hur mysigt det skall bli?


Men först skall jag åka 3-mil på tv!

Av Anna - 4 mars 2011 20:47

  

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Träna glosor med Ovido