Annapanna

Alla inlägg den 17 september 2009

Av Anna - 17 september 2009 14:35

Nu skall ni få höra...


...vilken fantastisk förmiddag jag har haft!


Tog tåget till Lerum tidigt i morse och på stationen väntade min allra, allra bästa M. Vi lämpade av hennes barn i skolan och drog sedan hem till dem. Tog först en härlig prommis i solen. Det var kallt som sjutton, men med sådär frisk och klar luft som det bara är på hösten. Efter prommisen tog vi varsin rejäl skål med jordgubbar, blåbär och hallon och sedan var det hopp ner i utomhusbubbelpoolen. Tänk vilken lyx en helt vanlig torsdagförmiddag...


Sedan följde diverse ansiktsmasker, kroppsskrubbar och hårinpackningar och efter detta ytterliggare en avslappnad stund i poolen (ni känner den härliga känslan va?). Sedan var det frukost nr 2 som bestod av avocadomackor och ägg och till den frukosten tittade vi på film! Å inte vilken film som helst utan naturligtvis vår allra bästa. Dirty Dancing!


Vi var 14 år när den hade premiär och när vi sett den på bio var vi visst tvugna att gå in och se den igen redan nästa föreställning. Som om det inte vore nog såg vi den ytterligare en gång dagen efteråt. Kan meddela att det året fick inga i min familj några julklappar för att jag gjort slut hela mitt barnbidrag på biobiljetter. Dessutom såg vi den ytterligare 2 gånger på bio (men då lyckades vi genom lite manipulation få andra att betala för oss). För två tjejer i 14 års åldern hade filmen ju naturligvis allt. Vi har båda sedan dess varit lite svaga för dansfilmer.


Nåja, iallafall så garvade vi högt åt att vi kom ihåg filmen och alla dess repliker utantill. Dessutom fällde vi en och en annan tår över känslan att se den igen som vuxna (och komma ihåg hur läääänge sedan det var vi var 14 år....)Efter en skön stund i soffan var det så dags att ge sig av hemmåt med tåget igen och nu sitter jag här då där avslappnad och lycklig igen!


Mer SPA åt folket helt enkelt!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards