Direktlänk till inlägg 28 februari 2011
Favoriten ända sedan jag var liten. Har inte lagat det på MASSOR av år på grund av min fettskrämda attityd. Men åh så gott det var igen! Barnen gillade det med, även om de ville ha potatis till för att kunna mosa ihop det riktigt ordentligt ;-)
Fisk med champinjonkräm ca 6 portioner
Smörj en ugnsfast form med 1 burk champinjonkräm (185gram). Dela ner 2 st frysta fiskblock av valfri vit fisk i mindre bitar och lägg ovanpå. Salta och peppra. Vispa 3 del vispgrädde och blanda i en burk med röd stenbitsrom. Om man vill kan man blanda i någon matsked av valfri redning för lite tjockare sås. Bred på grädden på fisken.
Grädda i 200 grader ca 40 minuter. Servera med kokt broccoli.
Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...
Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke. Hur är...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | |||||||||
|