Annapanna

Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 10 juni 2009 10:59


Av någon anledning känns det som om jag går runt och låtsas hela dagarna. Fattar inte riktigt varför ;-)


Av Anna - 9 juni 2009 11:24

Swooooch sa det och så var det dags att ge sig av till jobbet igen. Är tackålov inte lika nervös idag, utan jag ser (nästan) fram mot det! Har inte hunnit med speciellt mycket nu på förmiddagen. När jag hade sovit ut (10 timmar!) duschat, käkat frulle, klippt en kompis, vattnat blommorna och laddat ipoden var det dags att lämna sonen på dagis. Nu en knapp timme senare är det dags att ge sig av bort till tåget. Jobbar till tio ikväll och har ingen aning om när jag kommer hem. Tågen går så dåligt på kvällarna så vill det sig illa är jag inte hemma förrän strax efter tolv. Menmen, ingen idé att hetsa upp sig över sådant man ändå inte kan påverka ;-)


Ha en fin dag allihop!


Kram

Av Anna - 8 juni 2009 19:45

Är egentligen alldeles för trött för att blogga, ja för att tänka någorlunda klara tankar överhuvudtaget faktiskt...


Klockan ringde 04.30 i morse vilket är på tok för tidigt för mig. Jag kom hem 17.00 och då hade jag ändå smitit från jobbet nästan en timme tidigare än när jag skulle slutat. Vilket innebär att jag kommer vara borta dryga 13 timmar varje dag jag jobbar. God, vilka långa dagar de kommer att bli.


Hur var det på jobbet då?


Totaltförvirrande, kaotiskt, men absolut med potential. Jag verkar ha trevliga arbetskamrater (vilket är MYCKET positivt)  och jag kommer lära mig massor av nya saker och jag bölade inte ens första dagen. Bara en sådan sak ;-)


Nu har jag gjort mitt första pass, nu är det bara 51 kvar, hehe...

Av Anna - 7 juni 2009 15:01

Håller nervositeten inför morgondagen på stången genom att rensa papper. Inte den roligaste  sysslesättningen förvisso, men ack så välbehövlig. De senaste fyra åren har jag haft total papperfobi och bara samlat dem på hög. De enda kuvert som jag öppnat är de som förefallit innehålla tråkräkningar. Så nu åker de resterande äntligen i soporna!


Känns som om det är dags för nystart på mer än ett sätt i livet just nu! Ungefär som på nyår. Nu jädrar! Härmed lovar och svär jag att papprerna aldrig mer skall få ta övertaget!

Av Anna - 7 juni 2009 11:37

En känslomänniska är jag. Av stora mått. Det är ingenting jag förnekar. En mer lättlipad människa får man leta efter. Men nervös blir jag inte speciellt ofta. Lite småpirrig kanske, men inte nervös. Iallafall inte så att jag låter det påverkar mig utan är jag småpirrig sätter jag upp värsta coola fasaden. Har nog inte varit riktigt nervös sedan jag var 13 år och skulle dansa i en talangjakt på torget i Lerum *ryser vid minnet*  Men i morse...


...så slog nervositeten över att börja jobba i morgon till som ett slag i magen. Satt och åt frukost och kunde helt plötsligt inte svälja mackan jag hade i munnen. Trodde jag skulle kräkas och pulsen dunkade och rusade på som aldrig förr. Det var nära att jag började hyperventilera och gråta, men tackochlov ringde telefonen och när jag pratat färdigt hade det lagt sig någorlunda...


Fy, vilken obehaglig känsla.


Taktiken för resten av dagen är att förtränga vad som skall hända i morgon och inte låta nervositeten ta över förrän jag väl är på jobbet i morgonbitti. Då kommer jag ju ändå inte ha tid att vara nervös.


Nu gäller det bara att sysselsätta sig resten av dagen för att skingra tankarna!

Av Anna - 6 juni 2009 19:22


Dagen började tidigt, tidigt vid 06.00 och avslutades när jag stupade i säng 20 timmar senare. Det var periodvis ganska segt i skolan, då det blev flera timmars väntan. Men cermonin i kyrkan var vacker och stämningsfull och det fälldes allt en del tårar ;-). Festen hemma hos föräldrarna var mysig och jag är som sagt glad att så många ville fira med mig. Dessutom fick jag massor av fina och festliga, (speciellt de überfula, rosa foppatofflorna), paket och blommor. Fantastiskt att bli firad på det viset! Men nu går livet vidare och på måndag är det allvar igen. Men det tar vi det då... 


 

Notera den snygga broschen!


 De allra bästa klasskamraterna *kärlek*


Hur mycket vackra blommor som helst och blomsterbudet körde skytteltrafik!


Trillingarna i rosa string *suckochstön*


Mamsen och papsen fixade, donade och ordnade bästa festen! TACK!


Käk så att magen stod i fyra hörn


Och en helt fantastisk present ända från Stockholm och bästa Lowiza


UnderhållningenPresent öppning. Vilka presenter, vilken lycka och så bortskämd jag är!


Bästa Pernilla...


...och bästa Karin, Melvin och Mathias!


Av Anna - 6 juni 2009 11:23

Jaha, så var man sjuksköterska då. Helt surrealistiskt...


Gårdagen var helt fantastisk och jag är SÅ glad och tacksam att jag har så många fina runt mig som ville dela den med mig på ett eller annat sätt! Och inte nog med det. Paket fick jag. Och blommor i massor!


Återkommer med bilder om en stund, MÅSTE bara duscha först!

Av Anna - 4 juni 2009 19:58

...för att ta examen!


Pajerna är lagade, benen är rakade och tånaglarna är målade... och ja... *funderar intensivt* ...sedan var det nog inget mer!


*tssss*

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se