Annapanna

Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 22 maj 2009 15:07



Sol, värme, hav, nära, kära och en underbart ledig helg väntar oss!


Av Anna - 21 maj 2009 12:16

Magnus undrar vad sjutton Göteborgsvarvet blev av för min skull, vilket man absolut kan undra. Vad vad det som hände egentligen?


Förra årets lopp var en fantiskt upplevelse och samma stund som jag defilerade över mållinjen bestämde jag mig för att anmäla mig även till årets lopp. Jag var taggad till tusen och fast bestämd över att årets lopp skulle bli lika positivt som förra årets. I höstas blev det i princip ingen konditionsträning för min skull till förmån för en c-uppsats och en fasligt massa yoga. Vid nyår satte jag ivrigt igång min löpträning, men sjuka följde på sjuka och jag fick starta om från scratch flera gånger. När det var två veckor kvar till start tog jag det definitiva beslutet att inte springa på grund av alldeles för dåliga förberedelser.  Förmodligen hade jag kunnat ta mig runt varvet på ren viljestyrka, men till vilket pris? Det kändes inte riktigt som om det var värt att byta ut förra årets positiva upplevelse mot en plågsam, vilket det förmodligen blivit om jag ställt upp.


Däremot kan jag säga att jag var vansinnigt avundsjuk på min pappa och bror som sprang och jag är än mer revanchsugen inför nästa år. Inte en suck att jag missar varvet en gång till!

Av Anna - 20 maj 2009 22:49

Yngsta dottern, maken och jag har fastnat igen. Nu är det nästa tv-serie som står på tur och vi njuter över att inte behöva vänta en vecka mellan avsnitten och att slippa all reklam. Att titta på tv-serier på box är vårt nya och jag kommer aldrig mer ens försöka följa en serie som går på tv igen. Fullständigt hopplöst är det. Denna serien har jag resultatlöst försökt följa i flera år till exempel. Nu är vi halvvägs in på andra säsongen vilket innebär att vi har MASSOR av bra avsnitt kvar! Viken lycka!


Av Anna - 20 maj 2009 16:31

Dagen är inte en lika stor skitdag som gårdagen så idag gör jag ett försök...


Tentan gick nog bra. Den var inte jättesvår, men det var sådana där läskiga frågor med hur många poäng som helst och shit vad lätt det är att missa att skriva någonting då. Men som sagt, jag tror nog att det gick vägen. I och med att examen är om två veckor blir det snabba puckar för läraren att rätta dem med. Om tentan är dagen innan examen och den slipper jag helst! Tack för alla hållna tummar och tår!


Nu är det ledig kväll och i morgon skall jag göra ett kvällspass på praktiken, vilket gör att jag kan nattuggla så mycket jag känner för! Att få nattuggla är mitt bästa!  Har precis varit och hämtat sonen och nu skall jag passa på att kompensationsmysa med honom! Känns som om vi inte har varit med varandra på evigheter.


Återkommer ikväll!

Av Anna - 19 maj 2009 23:14

Har laddat för att blogga hela dagen, men idag är en riktig skitdag och om skitdagar är inget kul att blogga ;-)


Återkommer imorgon istället. Efter en förhoppningsvis  lyckad tenta!


Godnatt mina vänner!

Av Anna - 18 maj 2009 10:02

Godmorgon alla kära vänner!


Hoppas att ni har haft en toppenhelg i den sköna solen! Själv har jag tillbringat helgen inomhus häckande över skolböckerna tillsammans med A. Stor tenta på onsdag och den är det liksom inte läge att missa med tre veckor kvar i skolan. Jag och A flyttade in hemma hos mina föräldrar i lördagförmiddags, för att kunna plugga ostört, och jag flyttade hem igen igår kväll. Vi har väl fått gjort det vi realistiskt sett skulle kunna hinna, men som vanligt känns huvudet helt tomt. Nu har vi morgondagen på oss också att trycka in lite innan det är dags att skriva tentan. Svårt med mycket intressant har denna kursen varit. Faktiskt den mest givande på länge!


Idag är det skola och seminarium. Lämnade in ett arbete förra veckan som vi skall exmineras på. De klasskamrater som har gjort detta innan oss har meddelat att läraren inte ställde alltför stora krav för att godkänna arbeterna, så jag hoppas och tror att det kommer att gå bra. Slutet av skolan närmar sig med stormsteg och hur trött jag än är på skolan så har jag lite svårt att förlika mig med tanken att jag skulle vara fördig nu. Fast det SKA ändå bli skönt!

Av Anna - 15 maj 2009 12:59

Det börjar strax bli dags att ge sig ut och iväg för ett kvällspass på praktiken. Det var absolut skönt att få lite sovmorgon i morse efter alla tidiga pass i veckan. Hade dock storslagna planer på att ge mig ut på min dagliga prommis innan barnen skulle iväg till skolan och hade ambisiöst ställt klockan på sju. Men inte en suck att jag orkade upp då. Fick ta en runda efter jag lämnat sonen istället *ajabaja*.


Att göra kvällspass passar egentligen mig och min dygnsrytm perfekt, men ändå kan jag inte låta bli att tycka att det hade varit skönt med en ledig kväll tillsammans med familjen. När jag nu dessutom skall ryma hemifrån för att plugga på den kommande tentan hela helgen hade det varit ännu mer välbehövligt. Men med tre veckor kvar i skolan är det inte läge att låta den (skolan alltså) komma i andra hand...


Nope, nu måsta jag dra, ha en skön fredagkväll allihop, och en extra kram till finaste L som fyller 34 år idag! Jättegrattis till henne <3 <3 <3

Av Anna - 14 maj 2009 21:37

Jaha, och idag då?



Samma visa som vanligt. Upp i ottan, praktik hela dagen lång, hem, hämta sonen, somna på sängen, käka middag, iväg på yoga, hem, blogga, soffan, sova...


Ses i morgon mina vänner, då hoppas vi på en SPÄNNANDE dag ;-)

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards