Annapanna

Alla inlägg under maj 2007

Av Anna - 16 maj 2007 08:58

I söndags skulle jag och maken gått på Mamma Mia tillsammans med alla hans syskon. Världens snällaste svärmor hade inhandlat 7 st biljetter som hon friskostigt delade ut till sina barn och respektive. Eftersom hon har så många barn (4) och respektive(3) så blev det följaktigen så att hon inte skulle gå med utan vara barnvakt till sina barnbarn istället. Sa jag att hon är världens snällaste?


Nu var det ju så att jag blev ju sjuk i helgen och orkade inte gå med. Eftersom jag var den av oss 7 som skulle gå som längtat mest var detta så himla orättvist tyckte jag. Nu fick äldsta dottern gå med maken istället, så hon var ju superglad. Men jag var jättesur, jättearg och jättebesviken! (Med betoning på JÄTTE)


I måndagskväll var jag och mamma ute och gick en sväng och då berättade hon att min pappa hade lyckats få tag på biljetter till Mamma Mia på tisdagkväll (igår) och att jag om jag ville kunde få gå istället för henne!!!

Så jag fick liksom en andra chans. Det var inte alls så att hon inte ville gå, men hon tyckte att eftersom jag längtat så länge efter detta så var det inte mer än rättvist att det var jag som fick gå! (snällaste mamman)


Så igår kom pappa och hämtade upp mig för att han och jag skulle åka in till stan! (Snällaste pappan)


Föreställningen var ju helt fantstisk! Det är väl ingen som har lyckats missa det. Att alla som sett den varit helt lyriska...

Så himla härliga låtar, dans, skådespelare, scenografi, kläder. Ja, allt var helt perfekt enligt mig!


Så tillslut ordnade allt sig. Det ensa trista var naturligtiv att mamma inte fick se den. Fast åandrasidan fick äldsta dottern det, fast det inte riktigt var meningen.


Åh, vad härlig den var!!



Av Anna - 13 maj 2007 11:50

Det kanske är någon som saknar min rapport från mitt premiärgöteborgsvarv igår??


Tji, fick den...


Det bidde ingenting...


Det bidde magsjuka istället!!! Max oflyt!


Var laddad till tänderna, men natten mellan torsdag och fredag vaknade jag med världens feberfrossa och sedan var det igång...

Även äldsta dottern har varit dålig. Så hela fredagen och större delen av gårdagen tillbringade vi i sängen. Febern var uppe över 40 grader där ett tag, så jag var riktigt dålig. Dock slapp jag kräkningarna, vilket jag är evigt tacksam över.

Så det bidde inget göteborgsvarv för mig och inget Bodaborg för dottern.

Gissa hur synd vi har tyckt om oss själva? Suck!


De som sprang, maken, brorsan och papsen, gick det dock bra för. tror de var nöjda med sina tider alla tre.


Fram till nu har jag mest varit sur och grinig över det som hände, men nu börjar revanchlustan vakna så smått i mig...


Nästa år så....Då kan jag sätta målsättningen ÄNNU högre, för nu har jag ju ett helt år TILL att träna på...

Av Anna - 10 maj 2007 21:35

Ibland blir man ju bara SÅ trött på sig själv.


Vad tycks det om det här? Att två dagar innan Göteborgsvarvet knäcka en slabbig kebabpizza...Sådär bra va??? *NOT*


Visserligen satte jag bara i mig en halv. Men så onödigt. Med min snabba (inte) matspjälkning lär den fortfarande skumpa runt i magen på lördag. Urk!


Annars har vi haft en mysig kväll. Äldsta dottern är på skoldans, sonen som sagt med mormor. Så maken, yngsta dottern och jag har degat själva i soffat och glott på film. Jättemysigt, och hur lugnt som helst!

Det är inte ofta det är så lugnt hemma hos oss.


Tänk innan barnen kom. Då var det så lugnt jämt. Vad sjutton gjorde vi med all ledig tid? Kan inte förstå det...

Fast...*fniss* , det var ju så himla längesedan...

Av Anna - 10 maj 2007 14:08

 

Nu har sonen åkt iväg med sin mormor över helgen, och här hemma är det redan hur tomt som helst.


Vilken löjlig mamma jag är va?


Maken, papsen och jag skall ju springa Göteborgsvarvet på lördag och döttrarna skall iväg till Bodaborg i Karlskoga, så mormor (till sonen) skall vara i Falkenberg och bo i husvagn över helgen. Det är första gången sonen åker bort utan oss. (Så det är med andra ord hög tid för det...)


På lördag när vi sprungit åker vi andra också ner, så vi träffar sonen på lördag kväll igen. Vilket egentligen inte är någon större evighet...


Sitter hemma och borde plugga, men det är bara SÅ segt idag. Får precis INGENTING gjort. Har en vetenskaplig artikel jag borde läsa (måste), men jag kan bara inte uppbåda någon energi överhuvudtaget...Urk!


Näpp. nu är det skärpning!



Av Anna - 9 maj 2007 22:16

Så har jag då sprungit de sista kilometrarna innan Göteborgsvarvet på lördag. Det blev en 5 kilometers runda tillsamma´ns med mamsen.


Det är inte utan att jag börjar känna mig lite nervös nu. 21 kilometer är riktigt, riktigt långt och jag har inte alls tränat så mycket som jag velat.


Innan jul var jag riktigt igång, sen kom det snö och jag kom av mig, efter det fick jag flunsan och sprnag inte på en hel månad. I april sprnag jag nästan 10 mil och nu i maj har jag inte lyckats få ihop mer än 3,5 mil.


Menmen, det är inte mycket att göra åt det nu. Det värsta som kan hända är la att jag får promenera runt banan ;-)


Nejdå, förhoppningsvis kommer det att gå bra...Det är väl bara att bita ihop antar jag.... Men pirrigt är det *Gulp*

Av Anna - 9 maj 2007 10:56

I går hade jag rekord många besökare här på bloggen. Hela 23 stycken lyckades hitta hit...;-)


Nu har jag ju inte spritt adressen speciellt mycket, så det är inte konstigt alls att jag inte har fler besökare. Men det hade varit trevligt med en kommentar, någongång, dåochdå... *ber snällt* ;-)

Av Anna - 8 maj 2007 10:38

Är  hemma med stackars sonen som nog har fått något slags magsjune virus. De  ringde från dagis i går eftermiddag och bad oss komma och hämta honom eftersom han hade spytt. Sen kom det en omgång till på kvällen, men sedan har det varit lugnt.


Han har varit pigg och glad och druckit en del utan att det kommit upp igen. Han har fått lite feber, men det verkade inte vara något större fel på honom längre . Men så för en stund sedan tänkte jag att han skulle få proväta lite soppa till lunch. Men vi hann inte så långt innan han satte igång och kräkas igen. Stackars liten. Så nu har han däckat i min säng.


Mammas pluttunge...

Av Anna - 5 maj 2007 22:12

Sitter här med jorden ömmaste muskler! Har ju varit på Yogakurs hela dan. Och nu gör det ONT i hela hela kroppen!


Shit, jag vet inte hur jag skall klara av morgondagen (kurs hela dan då med)


Men jösses vad roligt det har varit! Världens bästa instruktörer, trevliga deltagare och SÅ mycket härliga (läs jobbiga) övningar!


Jag vet ju vad jag har att öva på i sommar iallafall. Skall börja leda yogaklasser till hösten och OJ vad mycket det är att tänka på. Inte alls som vare sig gympa eller aerobics. Det är TUSEN saker att hålla reda på.


Men jätteroligt!


Ser fram mot morgondagen med skräckblandad förtjusning... Hade tänkt att gå ut och springa 1 mil när jag kommer hem i morgon kväll, men om det känns lika dant i morgonkväll som det gör nu, ja, då lär det INTE bli någon springning...


Dags att sussa, är helt färdig!

Skapa flashcards